tisdag 17 mars 2009

Info, v12!

* Denna vecka kommer vi inte ha någon provsjungning. Därför kommer vi ha provsjungning 3 på måndag och provsjungning 4 på fredag nästa vecka, v13.
- 23/3 - Provsjungning 3 kommer handla om det flytande guldet och vem borde det vara hos i så fall om inte hos allas vår favoritpunsch Jenny! Vägbeskrivning kommer på bloggen under veckan. Punsch är viktigt så leta i alla vrår efter visor. Kom gärna förberedda med ett antal visor.
- 27/3 - Provsjungning 4 är det snaps som gäller! Preliminärt är det SQ som kommer stå för lokal men det kommer upp på bloggen. Här finns det fantastiskt mycket visor, även en hel del dåliga, så försök att ta fram de bästa ni själva tycker om så att vi inte får för mycket visor att sjunga igenom. Det skall vara bra visor helt enkelt!

* Vi måste börja skriva texter! Kapiteltexter och övriga roliga inslag kommer behövas ett gäng av och hellre för mycket texter så att vi kan välja än att det saknas texter. Vi har fortfarande ingen person som ansvarar för att samla in sköna citat. Det är bara att kontakta mig om man är intresserad eller så lägger man upp en post på bloggen.
- Micke: har du börjat titta på vilka som kan tänkas vilka skriva lite texter? Om inte så är det läge nu.
- Rasmus: har du börjat titta på sånghistorian? Det skulle behövas texter till framförallt 'Porthos', 'O gamla klang och jubeltid' samt 'En liten blå förgätmigej' då dessa sånger skall så för sig själva.

* De provsjungningar som är kvar handlar om sektionsvisor, högtidssånger(dvs sånger som passar extra bra vid jul, påsk och midsommar) och övriga sånger som inte går att placera in i övriga kategorier. Om någon mer är intresserad av att ha provsjungning hos sig, släng iväg ett mail till mig.
- Muffin: hur går det med sektionsvisorna? Jag tänkte att om vi blir klara tidigare än väntat med punschvisorna på måndag kan gå igenom de sektionsvisor som vi redan har klara. Då vet vi vilka som vi skall jobba mer med. En go-check helt enkelt.

* Anteckningar från öl och vin-provsjungningen kommer upp snarast möjligt.

Är det något mer ni undrar över är det bara att kontakta mig. Och glöm inte anmälan nedan!
Eder MG

1 kommentar:

  1. Ja, dock blir det några större texter, mer i formen "Från lunds kebab-spex år 1932", mer info än så tror jag inte kan luskas fram. men hittar man nån anekdot så kanske den får plats.

    SvaraRadera